Over Umani Projects

Bij Umani Projects beschikken we over heel wat kennis en kunde. Koppel dat aan onze ervaring, en je weet dat je over een betrouwbare partner beschikt. Als onderdeel van de overkoepelende Umani Group, een professionele HR-dienstverlener met ‘We do a better job for people in work.’ als missie, gaan we elke dag met enthousiasme aan de slag.

Met de focus op projectsourcing zorgen onze gepassioneerde consultants dagelijks voor de perfecte match tussen talent en werkgevers.

 

We are on a mission

Kiezen voor Umani Projects, is opteren voor een gedreven team aan HR-specialisten die thuis zijn in hun sector en beter dan wie ook de noden, wensen én pijnpunten begrijpen. Medewerkers, met een hart voor de job en mensen.

Reken op ons al betrouwbare partner in projectsourcing in tal van sectoren en niches. Van een doorgedreven werving tot een punctuele administratieve opvolging en verloning: op ons kun je bouwen. Als nationale speler staan we voor bereikbaarheid, korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak. Met meer dan 20 jaar ervaring in de achterzak hebben we de nodige expertise in huis.

Meer weten over de overkoepelende visie van de Umani Group? Die lees je hier!

Bedankt voor je bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je intussen tijd nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.